Waarom een afvalcontainer huren via Superbak?

Wij streven ernaar om de beste te zijn in wat wij doen, daarom hebben we ook gekeken naar wat ons uniek maakt. Veel van onze klanten komen bij ons terug omdat onze afvalcontainer prijzen echt ALL-IN zijn en geen verborgen kosten worden gerekend. Superbak rekent geen bijkomende huurkosten, geen borg, en onze klantenreacties zijn altijd echt, je kan ze hieronder lezen.

Hieronder nogmaals een lijst van punten waarom je voor Superbak moet kiezen!

afvalcontainer bestellen
 • Wij rekenen geen huur op afvalcontainers! Ook niet als je deze langer wilt houden dan 6 weken.
 • Wij rekenen geen borg. Jij vertrouwt ons, wij vertrouwen jou!
 • Superbak is de groenste afvalverwerker van alle aanbieders, maar lieft 86% van het afval kan worden gerecycled.
 • Een 6 kuub afvalcontainer is bij ons ook echt 6 kuub en absoluut geen 5,5 kuub.
 • Onze prijzen zijn helder en altijd zo laag mogelijk en altijd ALL-IN. Bij ons weet je waar je aan toe bent!
 • Vandaag voor 16:00 je afvalcontainer besteld? Dan kan de afvalcontainer morgen al voor de deur staan. Ook als je de afvalcontainer een andere dag wilt, is dit geen probleem. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je opgegeven tijd.
 • Superbak werkt alleen met partners die dezelfde doelstellingen hebben op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 • Bij ons hoef je geen aparte inlog aan te maken. Simpelweg je gegevens invullen en versturen.
 • In tegenstelling tot veel van onze concurrentie zitten wij hier klaar met een heel team professionals die service hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn geen louche eenmanszaak!
 • Tips nodig over klussen? Kijk op onze pagina Voor iedere klus.
 • Betalen gaat makkelijk en snel via iDEAL, hierdoor ben je altijd verzekerd van een veilige afhandeling.
 • Door heel Nederland rekenen wij dezelfde prijs. Dus geen aparte regio's met een meerprijs. Of je nu in Oude Pekela een afvalcontainer bestelt of in Breskens.
 • Is je afvalcontainer vol? Je hoeft niet eens te bellen voor het ophalen van de afvalcontainer. Gewoon via internet invullen wanneer de afvalcontainer moet worden opgehaald.

Direct een afvalcontainer bestellen?

Kijk hier voor onze afvalcontainers vanaf € 99,- en betaal gemakkelijk en snel via IDEAL. Je container kan morgen al voor de deur staan!

Reacties van onze klanten

'Zeer makkelijk een afvalcontainer bestellen via internet. Goede en snelle service. Chauffeur belde nog even over de goede plek. Zeer tevreden.'
J. Steenvoorden

'Ik had de container in het weekend nodig, ik heb op vrijdag contact opgenomen ivm levering van een container op zaterdag. Levering in het weekend was niet mogelijk maar nog op dezelfde dag kon de levering plaatsvinden waardoor we optijd de container hadden! De container is netjes geplaatst aan de straat alles was super geregeld!'
B. de Jager

'Prima service bij aflevering o.a. bij plaatsbepaling. Erg klantvriendelijk.
Ook de afvalcontainer bestellen ging makkelijk, laagdrempelig.'
R.L. Visser

'Superbak geweldig. Container werd 8:30 geplaatst en volgens afspraak 15:30 opgehaald. Top.'
W. Riem

'We hebben nu voor de 2e keer een superbak gehuurd en zijn super tevreden. Men houd zich goed aan de levertijden, dus niet voor niks thuis hoeven wachten. Perfect superbak!!'
J. van Benthem

'Goede service en snel geleverd. Ook het ophalen was via de mail zo geregeld. Volgende dag was de container weg. Volgende X weer een superbak!'
M. vd Velden

Deel je ervaring met ons!

Bel ons op of gebruik het reviewformulier, wij horen graag hoe je ons hebt ervaren. Je vragen beantwoorden wij graag!
Volg ons daarnaast op Twitter en Facebook voor het laatste klusnieuws, tips en speciale acties. Heb je vragen, bel ons op 0800 - 66 77777. Wij horen graag van je!