Afvalverwerking van de afvalcontainers

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat dit op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. De manier waarop onze partners recylcen is ook gecertificeerd, onder andere met een ISO- 14001 certificering. Dit is de internationale norm voor milieumanagementsystemen, een georganiseerde aanpak om zo goed mogelijk met het milieu om te gaan.

Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. Dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan. In het menu links vindt je een aantal voorbeelden wat wij met jouw afval doen.

Landelijke dekking van afvalcontainers

Containers huren kan je voor de groenste afvalverwerking het best kiezen voor Superbak. Niet alleen hebben wij de groenste afvalverwerking van het afval uit je afvalcontainer, maar door de samenwerking met regionale bedrijven hoeft de chauffeur nooit ver te rijden voor je afvalcontainer. Huur dus snel je afvalcontainer bij Superbak!