Welke afvalcontainer heb ik nodig?

Oude keuken uitbreken

Je hebt een verbouwing waarbij meerdere soorten afval vrijkomen, wat te weinig is om apart te houden.
Denk bij het verbouwen van uw keuken bijvoorbeeld aan de vloer- en wandtegels, keukenkastjes, waterleidingen en de versleten apparatuur.

Bekijk ons advies

Het platdak van schuur, garage of aanbouw vervangen

Het dak van je huis, aanbouw, garage of tuinhuis is tijdens een storm ernstig beschadigd en zal vervangen moeten worden. Let daarbij goed op of er asbesthoudend materiaal is gebruikt. Dat is gevaarlijk voor de gezondheid en we adviseren je daarvoor een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen.

Bekijk ons advies

Versleten meubels weg doen of de zolder opruimen

De zolder moet nodig eens opgeruimd worden omdat je er bijna niet meer kan lopen. In de loop van de jaren hebben die dingen die je eerst niet wilde weggooien toch behoorlijk wat ruimte ingenomen. Het is tijd om eens flink te gaan ruimen!

Bekijk ons advies

De tuin op orde maken, snoeien van bomen en struiken

Je bent van plan de tuin eens goed onder handen te nemen en alle planten te vernieuwen. De boom die de afgelopen jaren erg groot gegroeid is moet nodig eens gesnoeid worden.

Bekijk ons advies

Een houten schutting of hek afbreken

Je hebt een houten schutting of hek in de tuin staan die hard aan vervanging toe is. Of je hebt een verbouwing in huis waarbij een grote hoeveelheid afvalhout vrijkomt.
Je kunt dit apart inzamelen.

Bekijk ons advies

De badkamer slopen of verbouwen

Bij het verbouwen van je badkamer, komen meestal verschillende soorten afval vrij, te weinig om apart te houden. Heb je echter een verbouwing waarbij veel steen vrijkomt dan kan het gescheiden inzamelen hiervan interessant zijn. Bijvoorbeeld als je een muurtje sloopt of alleen tegelwerk gaat vervangen.

Bekijk ons advies

Het afgraven van schone grond

Je bent het grasmaaien zat, en je wil een mooi terras aanleggen.
Je bent van plan een mooie vijver aan te gaan leggen en moet van de overtollige grond af.
Die kruipruimte kan ik veel beter gebruiken voor wat anders, dan de opslag van grond.

Bekijk ons advies