Container voor afgraven schone grond

Voor dit werk raden wij het volgende aan

Wij hebben de juiste container voor het afvoeren van grond. De grond moet wel schoon zijn, er mag geen vervuiling zoals boomstronken inzitten. Controleer daarom eerst de grond die vrijkomt en onze acceptatievoorwaarden.
Over het algemeen kan schone grond apart worden ingezameld. De meest gebruikte container hiervoor is de 6 kuub container voor grondafval.

Alternatief

Groenafval neemt vaak veel ruimte in beslag. Heb je veel groenafval dan kan je beter een grotere container nemen, zoals de 10 kuub container voor groenafval. Komt er bij de werkzaamheden ook ander afval vrij, zoals grond en hout, dan moet dit in aparte containers afgevoerd worden.

1 kuub big-bag voor groenafval

1 kuub big-bag voor groenafval

94,17 Incl. BTW 113,95

Meer informatie Bestel

Het advies dat wij je geven is gebaseerd op de keuze die jij hebt gemaakt en onze algemene ervaring. Omdat we jouw exacte situatie niet kennen, kan het voorkomen dat ons advies niet helemaal aansluit. Kijk ook altijd goed naar de acceptatievoorwaarden. Hierin staat precies aangegeven wat er in de container mag.

Tips voor grond afvoeren

1. Een vijver aanleggen kan best tijdrovend zijn. Daarnaast betekend een vijver met vissen vaak veel onderhoud. Wil je een vijver aan gaan leggen, bepaal dan eerst de plaats positie en vorm. Zorg vervolgens dat de verschillende niveaus waterpas zijn. Leg de folie in de vijver, maar snijd deze pas af als het water er al in ligt. Meer informatie over vijveraanleg en onderhoud vind je op www.vijverwinkel.nl, waar je ook gemakkelijk alle vijverartikelen kan bestellen.

2. Ga je een zwembad aanleggen? Verkijk je hier niet op! Een zwembad is een grote klus die niet zomaar gedaan is. Houdt er rekening mee dat voor een ingebouwde zwembad vaak een vergunning nodig is via de gemeente. Daarnaast moet je wel goed bekijken of de grond in je tuin wel een zwembad kan houden, of er bladhoudende bomen in de buurt staan en vergt een zwembad veel onderhoud. Informatie over onderhoud vind je op www.tuininfo.nl.

3. Moet je veel grond afgraven? Bestel een minigraver bij een verhuurder. Dit werkt gemakkelijker dan een schep en kruiwagen. Je kan hiervoor terecht bij www.bo-rent.nl en www.boels.nl.