Container voor houten schutting of hek afbreken

Voor dit werk raden wij het volgende aan

Houtafval bestaat uit allerlei soorten hout dat vrijkomt bij opknap- en verbouwingswerkzaamheden. Als je veel hout hebt dat vrijkomt dan kan je dat het beste en goedkoopste in een aparte container inzamelen. De meest gebruikte container hiervoor is de 6 kuub container voor houtafval. Hier kan bijna al het hout in maar kijk wel even goed naar de acceptatievoorwaarden.

6 kuub container voor houtafval

6 kuub container voor houtafval

211,95 all-in

Meer informatie Bestel

Alternatief

Komt er bij het klussen ook ander afval vrij dan kan je beter een container voor bouw- en sloopafval nemen. Bijvoorbeeld als er beton of ijzer aan het hout zit of het houtafval bestaat uit geïmpregneerd hout of bielzen.
Is het hek dat je gaat vervangen niet zo groot dan kan je natuurlijk ook een kleinere container voor het hout bestellen.

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

379,95 all-in

Meer informatie Bestel
3 kuub container voor houtafval

3 kuub container voor houtafval

179,95 all-in

Meer informatie Bestel

Het advies dat wij je geven is gebaseerd op de keuze die jij hebt gemaakt en onze algemene ervaring. Omdat we jouw exacte situatie niet kennen, kan het voorkomen dat ons advies niet helemaal aansluit. Kijk ook altijd goed naar de acceptatievoorwaarden. Hierin staat precies aangegeven wat er in de container mag.

Tips voor het verwerken van houtafval

1. Voor het kappen van bomen in je tuin heb je vaak een vergunning nodig. Voor bomen binnen de bebouwde kom moet je je aanvraag bij de gemeente doen. Voor vergunningen buiten de bebouwde kom kan je de aanvraag doen bij www.hetlnvloket.nl.

2. Een schutting of houten hek afbreken kan wellicht niet de keus zijn van de buren. Overleg daarom eerst goed voordat je handelt. Het plaatsen van een nieuwe schutting is een fluitje van een cent met deze video. Hier staat ook een boodschappenlijst wat je allemaal nodig hebt. Let overigens goed op; als je schutting hoger wordt dan 1.80m heb je een vergunning nodig van de gemeente.

3. Mocht je houten schrootjes of andere houten objecten gaan slopen, houd er rekening mee dat houtsoorten als MDF en geïmpregneerd hout niet in de container mogen. En heb je alles in huis voor de klus? Je kan ook een set werkhandschoenen direct bij je container bestellen uit onze koopjesbak.