Container voor tuin op orde maken

Voor dit werk raden wij het volgende aan

Bij het opknappen van de tuin kan veel groenafval vrijkomen. Denk hierbij aan snoeihout, graszoden en struiken. Het is het goedkoopste om dit apart weg te gooien. We adviseren hiervoor een 6 kuub container voor groenafval. Let wel op dat hier alleen organisch afval in gegooid mag worden.

6 kuub container voor groenafval

6 kuub container voor groenafval

203,95 all-in

Meer informatie Bestel

Alternatief

Groenafval neemt vaak veel ruimte in beslag. Heb je veel groenafval dan kan je beter een grotere container nemen, zoals de 10 kuub container voor groenafval.
Komt er bij de werkzaamheden ook ander afval vrij, zoals grond en hout, neem dan een container voor bouw- en sloopafval daar kan alles bij elkaar.

10 kuub container voor groenafval

10 kuub container voor groenafval

259,95 all-in

Meer informatie Bestel
6 kuub container voor bouw- en sloopafval

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

379,95 all-in

Meer informatie Bestel

Het advies dat wij je geven is gebaseerd op de keuze die jij hebt gemaakt en onze algemene ervaring. Omdat we jouw exacte situatie niet kennen, kan het voorkomen dat ons advies niet helemaal aansluit. Kijk ook altijd goed naar de acceptatievoorwaarden. Hierin staat precies aangegeven wat er in de container mag.

Tips voor het op orde maken van de tuin

1. Let er op bij het kappen van bomen dat boomstammen niet in de container voor groenafval mag, dit kan wel in een container voor houtafval. In de container voor groenafval mag alleen organisch afval, afval dat wordt verteerd.

2. Laat je bij de aanleg en ontwerp van een nieuwe tuin inspireren door andere tuinen. www.opentuinagenda.nl is een leuke site met allerlei tuinevenementen en tuinroutes. Voor meer inspiratie kan je ook kijken bij www.appeltern.nl, het grootste tuinideeënpark van Nederland vlakbij gemeente Wijchen.

3. Bestel je tuinierspullen tegelijk met je container! Naast werkhandschoenen en een schep uit onze koopjesbak verkopen wij ook kruiwagens en afdekzeilen.