Container voor badkamer slopen of verbouwen

Voor dit werk raden wij het volgende aan

Bij verbouwingswerkzaamheden in de badkamer komen verschillende soorten afval vrij. Het is daarom vaak het makkelijkste het afval in één afvalcontainer te gooien. Wij adviseren dan ook een afvalcontainer voor bouw- en sloopafval. Kijk wel even goed naar de acceptatievoorwaarden, zo mag een wasmachine hier bijvoorbeeld niet in, die kan je bij de milieustraat inleveren.

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

379,95 all-in

Meer informatie Bestel

Alternatief

Ga je alleen een kleine muur slopen of de tegels vervangen, dan kan je ook een (kleinere) afvalcontainer voor schoon puin huren, zoals de 3 kuub container voor puin. Let dan wel op dat hier alleen schoon puin in mag. Denk je dat je ook ander afval hebt, neem dan gewoon een container voor bouw- en sloopafval. Daarmee zit je eigenlijk altijd goed.

3 kuub container voor schoon puin

3 kuub container voor schoon puin

155,95 all-in

Meer informatie Bestel
3 kuub container voor bouw- en sloopafval

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

279,95 all-in

Meer informatie Bestel

Het advies dat wij je geven is gebaseerd op de keuze die jij hebt gemaakt en onze algemene ervaring. Omdat we jouw exacte situatie niet kennen, kan het voorkomen dat ons advies niet helemaal aansluit. Kijk ook altijd goed naar de acceptatievoorwaarden. Hierin staat precies aangegeven wat er in de afvalcontainer mag.

Tips voor de verbouwing van je badkamer

1. Voor ventilatie in de badkamer bestaan verschillende systemen. Zo heb je systemen die aan- en uitschakelen met het licht waarbij je vaak ook de nalooptijd kan instellen. Ook zijn er ventilatoren die pas aangaan op een bepaalde vochtigheidsgraad. Een ventilator die inschakelt met het licht, een instelbare nalooptijd heeft en ook inschakelt bij een bepaalde vochtigheidsgraad is het beste, maar helaas vaak ook de duurste. Op www.klusidee.nl staat meer informatie over de hoe de verschillende ventilatiesystemen werken.

2. Zoek je een specialist maar wil je graag dat het goed verloopt? Kijk eens op www.bouwgarant.nl. Bouwgarant biedt de zekerheid van kwaliteit, een garantieregeling en onafhankelijke conflictbemiddeling. Via de site kan je direct een lijst aannemers in je woonplaats vinden voor een offerteaanvraag.

3. Aannemers werken vaak met een vaste leverancier. Die geeft je over het algemeen wel korting, maar geeft je dus niet de totale keus. Mocht je de gehele badkamer zelf verbouwen, de Baderie heeft een groot assortiment en biedt zelfs complete badkamers.