Container voor zolder of huis opruimen

Voor deze klus raden wij het volgende aan

Eindelijk je huis of zolder opruimen? Wij adviseren bij het opruimen en verbouwen een afvalcontainer voor bouw- en sloopafval, omdat er veel verschillende afvalsoorten in kunnen. In deze afvalcontainer mag bijna alles, maar kijk wel even goed naar de acceptatievoorwaarden. Witgoed mag hier bijvoorbeeld niet bij, dat kan je bij de gemeente inleveren.

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

379,95 all-in

Meer informatie Bestel

Alternatief

Als een 6 kuub afvalcontainer te groot of te klein is voor de hoeveelheid afval die je hebt, dan kan je ook een andere maat afvalcontainer bestellen. Bijvoorbeeld een 3 kuub of 10 kuub afvalcontainer voor bouw- en sloopafval.

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

279,95 all-in

Meer informatie Bestel
10 kuub container voor bouw- en sloopafval

10 kuub container voor bouw- en sloopafval

479,95 all-in

Meer informatie Bestel

Het advies dat wij je geven is gebaseerd op de keuze die jij hebt gemaakt en onze algemene ervaring. Omdat we jouw exacte situatie niet kennen, kan het voorkomen dat ons advies niet helemaal aansluit. Kijk ook altijd goed naar de acceptatievoorwaarden. Hierin staat precies aangegeven wat er in de afvalcontainer mag.

Tips voor het opruimen van je huis en zolder

1. Als je je huis gaat opruimen is het handig om per kamer op te ruimen, voordat je huis een grote troep wordt. Bedenk goed bij ieder item of je misschien iemand anders hier blij mee kan maken. Maak er foto's van, bedenk een pakkende tekst en plaats een advertentie op websites als www.speurders.nl of www.marktplaats.nl. Mocht je spullen gratis willen weggeven kijk dan op www.gratisoptehalen.nl.

2. De zolder opruimen is best een vermoeiende klus. Gooi alles wat je nooit gebruikt, of kapot is in de container en zorg ervoor dat de dingen die je het vaakst gebruikt vooraan zet. Zo hoef je de volgende keer als je op zolder komt niet eerst die lamp omver te gooien en die tv vijf keer te verplaatsen. Is het handig om een nieuwe kast te plaatsen? Kijk bijvoorbeeld op www.praxis.nl, of op www.karwei.nl.

3. Bedenk goed bij het opruimen van elektrische apparaten of je er ook een tijdschakelaar of een verdeelschakelaar met aan- en uitknop tussen kan zetten. Een handige website is www.milieucentraal.nl waar je meer kan lezen over sluipverbruik.