Contact

Telefoon en e-mail

Heb je opmerkingen of vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via een e-mail naar service@superbak.nl maar je kan ons ook bereiken op werkdagen van 8:00 tot 17:00 via ons gratis informatienummer 08006677777. Je kan ook onderstaande gegevens invullen, je vraag of opmerking komt dan automatisch bij ons terecht.

Social Media: Wij zitten ook op Twitter en Facebook!

Ook wij Twitteren! Volg ons voor winacties, nieuws over verbouwen en klussen en kortingsacties! Ook horen wij graag van je via Twitter of Facebook hoe je onze service hebt ervaren. Ook voor vragen kan je ons een bericht sturen, wij antwoorden doorgaans binnen 1 (werk)dag!

Levering door heel Nederland

Door ons landelijke netwerk is het mogelijk om de volgende werkdag een afvalcontainer te leveren door heel Nederland. Superbak levert snel, goedkoop en op tijd, door héél Nederland, waarbij wij streven naar de beste service en de groenste afvalverwerking.

Klachten en reacties

Mocht je niet tevreden zijn dan horen wij het graag. Indien je een klacht of reactie bij ons indient, dan zullen wij ervoor zorgen dat hier binnen 14 dagen een schriftelijke inhoudelijke reactie op komt. Wij nemen je klacht of reactie uiterst serieus.

Je kan onderstaand formulier gebruiken, maar ook een e-mail sturen naar service@superbak.nl.

Liever per post?

Mocht je je reactie of klacht liever schriftelijk willen versturen dan kan dat naar:

Superbak
Postbus 201
2290 AE Wateringen

Ons bezoekadres is:
Wateringseveldweg 1
2291 HE Wateringen

Ons vestigingsadres is:
Flight Forum 240
5657 DH Eindhoven

KvK: 17089397
BTW nummer: NL800259841B01

Geschillencommissie Thuiswinkel

Vind je dat je klacht niet naar behoren is opgelost, dan kan je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Voor meer informatie over de procedure hiervan kun je terecht op www.sgc.nl.

Tevens kun je sinds kort ook terecht bij het Europese ODR platform.