Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Alphen aan den Rijn

Afvalcontainer huren in Alphen aan den Rijn

Superbak levert ook afvalcontainers in Alphen aan den Rijn. Ook kan je bij ons een Big Bag huren in Alphen aan den Rijn. Wanneer je nu aan het verbouwen bent of bouwplannen hebt, is het handig om te weten dat Superbak ook in jouw buurt levert.

Verschillende soorten afval

Bovendien kan je bij Superbak voor allerlei soorten afvalcontainers terecht, ook in Alphen aan den Rijn. Zo leveren wij verschillende formaten containers, maar ook containers voor verschillende soorten afval zoals: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers, die we in Alphen aan den Rijn leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Alphen aan den Rijn?

Ben je vergeten een afvalbak te bestellen maar heb je er morgen een nodig? Dat is voor ons geen probleem. Onze container verhuur is elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt, leveren wij morgen de container bij jou in Alphen aan den Rijn. Wij leveren afvalcontainers ook in andere plaatsen door heel Nederland. Je weet bij ons waar je aan toe bent door onze goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers, zonder borg, huur of andere kosten. Lees hier meer over de voordelen van Superbak.Container bestellen in Alphen aan den Rijn?

Wil je een container huren in Alphen aan den Rijn? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.