Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Amsterdam

Afvalcontainer huren in Amsterdam

Ook in de hoofdstad Amsterdam kan je een afvalcontainer huren. Ook kan je bij ons een Big Bag huren in Amsterdam. Handig om te weten wanneer je nu aan het verbouwen bent of plannen hebt om binnenkort te gaan verbouwen.

Verschillende soorten afval en Puincontainers

Superbak levert afvalcontainers in verschillende maten. Ook zijn verschillende soorten afval geen probleem. Wij leveren containers voor groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers, die we in Amsterdam leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Amsterdam?

Door onze goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers, weet je direct waar je bij ons aan toe bent. Geen borg, huur of andere bijkomende kosten. Lees hier meer over de voordelen van Superbak.Onze container verhuur is bovendien elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Amsterdam. Wij leveren afvalcontainers ook in andere plaatsen door heel Nederland.Container bestellen in Amsterdam?

Wil je een container huren in Amsterdam? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.