Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Bergen op Zoom

Afvalcontainer huren in Bergen op Zoom

Je kan bij ons ook in het Zuiden van Nederland een afvalcontainer huren, zoals in Bergen op Zoom. Superbak levert ook jouw Big Bag in Bergen op Zoom. Handig om te weten wanneer je nu aan het verbouwen bent of plannen hebt om binnenkort te gaan verbouwen.

Verschillende soorten afval

Superbak levert allerlei soorten afvalcontainers. Zo kan je afvalcontainers huren voor verschillende soorten afval, zoals: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers, die we in Bergen op Zoom leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
Dakafval
Bovendien leveren wij verschillende formaten afvalcontainers in Bergen.Container huren in Bergen op Zoom?

Onze container verhuur is elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Bergen op Zoom. Wij leveren afvalcontainers ook in andere plaatsen door heel Nederland. Je weet bij ons waar je aan toe bent door onze goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers, zonder borg, huur of andere kosten. Lees hier meer over de voordelen van Superbak.Container bestellen in Bergen op Zoom?

Wil je een container huren in Bergen op Zoom? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.