Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

389,95

359,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

269,95

251,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Boxtel

Afvalcontainer huren in Boxtel

Ben je aan het verbouwen in Boxtel of heb je plannen om te gaan klussen? Dan kan je ook daar een afvalcontainer huren bij Superbak. Wij leveren ook een Big Bag bij u in Boxtel. Woont u niet in Boxtel? Lees hier in welke andere plaatsen in Nederland wij afvalcontainers leveren!

Verschillende soorten afval

Superbak levert voor elk type afval de juiste container. Zo kan je bij ons een afvalcontainer huren voor groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Ook zijn containers in verschillende soorten maten geen probleem. Klik hieronder op jouw type afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers, die we in Boxtel leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Boxtel?

Een container huren bij Superbak heeft meerdere voordelen, lees hier de de voordelen van Superbak. Onze container verhuur is bijvoorbeeld elke dag actief. Wanneer je vandaag een afvalcontainer bestelt, leveren wij morgen de container bij jou in Boxtel. Bovendien weet je bij ons waar je aan toe bent door onze goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers, zonder borg, huur of andere kosten!Container bestellen in Boxtel?

Wil je een container huren in Boxtel? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.