Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren De Bilt

Afvalcontainer huren in De Bilt

Je kan ook voor je afvalcontainer in De Bilt bij Superbak terecht. Bovendien kan je bij ons een Big Bag huren in De Bilt. Handig om te weten wanneer je nu aan het verbouwen bent of plannen hebt om binnenkort te gaan verbouwen.

Verschillende soorten afval

Superbak levert containers voor al je soorten afval, zoals: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Ook verschillende formaten containers is geen probleem voor ons. Klik hier op jouw soort afval en lees welke bijpassende container wij in de Bilt leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in De Bilt?

Onze container verhuur is elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in De Bilt. Wij leveren afvalcontainers ook in andere plaatsen door heel Nederland. Je weet bij ons waar je aan toe bent door onze goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers, zonder borg, huur of andere kosten. Lees hier meer over de voordelen van Superbak.Container bestellen in De Bilt?

Wil je een container huren in De Bilt? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.