Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Dordrecht

Afvalcontainer huren in Dordrecht

Superbak levert in veel plaatsen in Nederland, ook in Dordrecht! Wanneer je een afvalcontainer in Dordrecht wilt huren, ben je bij ons dus aan het juiste adres. Ook kan je bij Superbak een Big Bag huren in Dordrecht. Handig om rekening mee te houden wanneer je aan het verbouwen bent of plannen hebt om binnenkort te gaan verbouwen.

Verschillende soorten afval

Je kan bij ons allerlei soorten afvalcontainers huren. Wij leveren voor elke klus een bijpassende afvalcontainer. Zo leveren wij verschillende formaten containers, maar ook afvalcontainers voor allerlei soorten afval. Je kan bijvoorbeeld containers huren voor groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers, die we in Dordrecht leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Dordrecht?

Superbak staat voor goedkoop en een snelle levering. Door onze goedkope all-in prijs weet je direct wat je betaalt. Geen onverwachte kosten zoals borg of huur. Bovendien is onze container verhuur is elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Dordrecht. Je weet bij ons waar je aan toe bent door onze goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers, zonder borg, huur of andere kosten. Lees hier meer over de voordelen van Superbak.Container bestellen in Dordrecht?

Wil je een container huren in Dordrecht? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.