Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Dronten

Afvalcontainer huren in Dronten

Ook in Dronten kan je bij Superbak een afvalcontainer huren. Wanneer je hier aan het verbouwen bent of plannen hebt, hoef je je dus geen zorgen te maken om je afval. Bovendien kan je ook een Big Bag in Dronten huren. Woon je niet in Dronten? Kijk hier in welke andere plaatsen wij afvalcontainers leveren!

Verschillende soorten afval

Bij Superbak kan je allerlei soorten afvalcontainers huren. Zo leveren wij containers in verschillende formaten containers maar ook containers voor verschillende soorten afval. Je kunt bij ons afvalcontainers huren voor groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Welk type afval je ook hebt, wij leveren de bijpassende container. Kijk hieronder voor jouw type afval welke bijpassende container wij in Dronten leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Dronten?

Een afvalcontainer huren bij Superbak heeft veel voordelen. Wij staan voor een snelle levering en een lage prijs. Onze container verhuur is namelijk elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Dronten. En bij Superbak betaal je geen onverwachte kosten zoals borg of huur. Door onze goedkope all-in prijzen voor alle containers weet je direct waar je aan toe bent!Container bestellen in Dronten?

Wil je een container huren in Dronten? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.