Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Ede

Afvalcontainer huren in Ede

Bestel ook in Ede je container bij Superbak! Je kan bij ons zowel een Big Bag als een afvalcontainer huren in Ede. Dus als je binnenkort gaat verbouwen of plannen hebt om te gaan verbouwen, hoef je je geen zorgen te maken. Ook in Ede zorgt Superbak voor jouw afvalcontainer!

Verschillende soorten afval

Wat voor afval je ook hebt, Superbak levert de bijpassende container. Bij ons kan je allerlei soorten afvalcontainers huren: verschillende formaten containers maar ook containers voor verschillende soorten afval zoals: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Lees hieronder meer informatie over jouw soort afval en kom erachter welke bijpassende containers Superbak levert in Ede!

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Ede?

Een container huren bij Superbak heeft veel voordelen. Zo ben je bij ons verzekerd van een lage prijs en een snelle levering. Als je vandaag je afvalcontainer bestelt, leveren wij de afvalcontainer morgen al bij jou in Ede. En je weet door onze goedkope all-in prijzen waar je aan toe bent. Geen borg, huur of andere onverwachte kosten. Bovendien leveren wij nog in veel meer plaatsen door Nederland.Container bestellen in Ede?

Wil je een container huren in Ede? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.