Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Eindhoven

Afvalcontainer huren in Eindhoven

Ben je aan het verbouwen in Eindhoven of heb je plannen om te gaan verbouwen? Dan ben je ook hier bij Superbak aan het juiste adres. Je kunt een Big Bag huren of een afvalcontainer huren in Eindhoven. Wij leveren naast Eindhoven ook in andere plaatsen door heel Nederland.

Verschillende soorten afval

Bij Superbak kan je allerlei soorten afvalcontainers huren. Je kan bij ons containers bestellen voor verschillende soorten afval zoals groenafval of grondafval of je kan verschillende formaten containers huren. Maar ook bijpassende containers voor houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil zijn geen probleem. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers, die we in Eindhoven leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Eindhoven?

Onze container verhuur is elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Eindhoven. Daarnaast weet je bij ons waar je aan toe bent door onze goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers, zonder borg, huur of andere kosten. Lees hier meer over nog meer voordelen van Superbak.Container bestellen in Eindhoven?

Wil je een container huren in Eindhoven? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.