Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

389,95

359,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

269,95

251,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Enschede

Afvalcontainer huren in Enschede

Een afvalcontainer huren in Enschede? Dat is geen probleem voor Superbak! Je kan bij ons een afvalcontainer huren maar ook een Big Bag huren in Enschede. Ook hier zorgt Superbak voor jouw afval wanneer je aan het verbouwen bent of plannen hebt om te gaan verbouwen.

Verschillende soorten afval

Wat voor soort afval je ook hebt, Superbak levert de bijpassende container. Je kan bij ons verschillende formaten containers huren maar ook allerlei afvalcontainers huren voor verschillende soorten afval. Zo kan je containers huren voor groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Lees hieronder welke bijpassende container wij in Enschede leveren voor jouw soort afval.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Enschede?

Je kan bij ons tot een dag van tevoren een container bestellen. Doordat onze container verhuur elke dag actief is, kunnen wij snel afvalcontainers leveren. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Enschede! En huren bij Superbak heeft nogmeer voordelen. Zo weet je bij ons waar je aan toe bent door onze goedkope all-in prijzen voor al onze containers. Geen borg, huur of andere onverwachte kosten! En wij leveren afvalcontainers ook in nog veel meer plaatsen door heel Nederland.Container bestellen in Enschede?

Wil je een container huren in Enschede? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.