Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Haarlemmermeer

Afvalcontainer huren in Haarlemmermeer

Een afvalcontainer nodig in Haarlemmermeer? Dan ben je bij Superbak aan het juiste adres! Je kan bij ons een afvalcontainer huren of Big Bag huren in Haarlemmermeer. Wanneer je aan het verbouwen bent of je hebt klusplannen, bestel dan ook in Haarlem jouw container bij Superbak!

Verschillende soorten afval

Of je nou groenafval, grondafval of houtafval hebt, Superbak levert de bijpassende container. Ook bouwafval, puinafval of grofvuil is geen probleem. Je kan bij ons namelijk allerlei soorten afvalcontainers huren voor allerlei soorten afval. Ook kan je verschillende formaten containers huren. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers, die we in Haarlemmermeer leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Haarlemmermeer?

Naast Haarlemmermeer, leveren wij ook in andere plaatsen door heel Nederland. Superbak levert bovendien snel doordat onze container verhuur is elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container al bij jou in Haarlemmermeer! Daarnaast betaal je bij ons goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers. Geen borg, huur of andere kosten! Lees hier nogmeer voordelen van Superbak.Container bestellen in Haarlemmermeer?

Wil je een container huren in Haarlemmermeer? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.