Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Heerhugowaard

Afvalcontainer huren in Heerhugowaard

Ben je aan het verbouwen of ga je verbouwen in Heerhugowaard? Ook hier kan je bij Superbak een afvalcontainer huren. Of je kan bij ons een Big Bag huren in Heerhugowaard. En een afvalcontainer huren bij Superbak heeft veel voordelen. Wij leveren snel en u betaal een lage prijs voor uw container!

Verschillende soorten afval

Bij Superbak kan je verschillende formaten afvalcontainers huren maar ook allerlei containers voor verschillende soorten afval. Wij leveren bijvoorbeeld bijpassende containers voor groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Lees hieronder voor jouw soort afval welke bijpassende container wij leveren in Heerhugowaard.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Heerhugowaard?

Bij Superbak betaal je goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers. Je krijgt niet te maken met onverwachte kosten zoals borg of huur! En doordat onze container verhuur elke dag actief is, leveren wij snel. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Heerhugowaard. Wij leveren afvalcontainers ook in andere plaatsen door heel Nederland.Container bestellen in Heerhugowaard?

Wil je een container huren in Heerhugowaard? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.