Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Heerlen

Afvalcontainer huren in Heerlen

Wij leveren afvalcontainers door heel Nederland, ook in Heerlen! Ben je aan het verbouwen of heb je plannen om hier binnenkort te gaan verbouwen? Dan kan je bij ons een afvalcontainer huren in Heerlen. Je kan ook een Big Bag huren in Heerlen bij Superbak.

Verschillende soorten afval

Bij Superbak kan je allerlei soorten afvalcontainers huren voor verschillende soorten afval. Wij leveren bijvoorbeeld containers voor Bij Superbak kan je allerlei soorten afvalcontainers huren; verschillende formaten containers, maar ook containers voor groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Ook kan je bij ons verschillende formaten containers huren. Klik hieronder op jouw type afval om meer informatie krijgen en te lezen welke bijpassende containers in Heerlen wij leveren!

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Heerlen?

Wanneer je vandaag een afvalcontainer bestelt, leveren wij hem morgen al in Heerlen! Doordat onze container verhuur elke dag actief is, kunnen wij snel leveren. Bovendien weet je bij Superbak van tevoren precies wat je kwijt bent. Wij hanteren goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers. Je betaalt geen borg, huur of andere kosten! Lees hier nog meer over de voordelen van Superbak.Container bestellen in Heerlen?

Wil je een container huren in Heerlen? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.