Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Hilversum

Afvalcontainer huren in Hilversum

Ook in mediastad Hilversum levert Superbak afvalcontainers. Je kan bij ons een afvalcontainer huren in Hilversum of je kan een Big Bag huren. Maak je dus geen zorgen wanneer je hier aan het verbouwen bent of plannen hebt om te klussen. Ook in Hilversum kan je bij Superbak terecht!

Verschillende soorten afval

Wat voor soort afval je ook hebt, Superbak levert een bijpassende afvalcontainer. Zo kan je verschillende formaten containers huren maar ook containers voor verschillende soorten afval, zoals: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers, die we in Hilversum leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Hilversum?

Bij ons betaal je goedkope all-in prijzen voor al onze containers. Je krijgt niet te maken met borg, huur of andere onverwachte kosten. Bovendien leveren wij snel jouw afvalcontainer: Als je vandaag een container bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Hilversum! Wij leveren afvalcontainers, naast Hilversum, ook in andere plaatsen door heel Nederland.Container bestellen in Hilversum?

Wil je een container huren in Hilversum? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.