Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Hoofddorp

Afvalcontainer huren in Hoofddorp

Een afvalcontainer nodig in Hoofddorp? Ook hier kan je een afvalcontainer huren bij Superbak. En je kan een Big Bag huren in Hoofddorp. Wanneer je hier aan het verbouwen bent, of je hebt plannen, hoef je dus niet over je afval in te zitten. Bestel ook in Hoofddorp je container bij Superbak!

Verschillende soorten afval

Wij leveren allerlei soorten afvalcontainers. Zo kan je verschillende formaten containers huren of containers voor verschillende soorten afval. Of je nu groenafval, grondafval of houtafval hebt, Superbak heeft een bijpassende container. Ook bouwafval, puinafval of grofvuil zijn geen probleem. Lees hieronder per soort afval meer informatie en kom erachter welke bijpassende container wij in Hoofddorp leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Hoofddorp?

Een afvalcontainer huren bij Superbak betekent een snelle levering. Onze container verhuur is namelijk elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt, leveren wij morgen de container bij jou in Hoofddorp! En naast Hooffdorp leveren wij ook afvalcontainers in andere plaatsen door heel Nederland. Bovendien betaal je bij ons geen borg, huur of andere kosten. Je weet dus precies wat je kwijt bent door onze goedkope all-in prijs. Lees hier nog meer voordelen van Superbak.Container bestellen in Hoofddorp?

Wil je een container huren in Hoofddorp? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.