Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Leeuwarden

Afvalcontainer huren in Leeuwarden

Ook in de Friese hoofdstad Leeuwarden levert Superbak containers. Je kan bij ons een afvalcontainer huren in Leeuwarden of een Big Bag huren. Wanneer je plannen hebt om te verbouwen of je bent nu aan het klussen, zorgt Superbak dus ook in Leeuwarden voor jouw afval!

Verschillende soorten afval

Superbak levert allerlei soorten containers. Je kan bij ons verschillende formaten afvalcontainers huren maar ook containers voor verschillende soorten afval zoals: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers die we in Leeuwarden leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
Dakafval
Naast Leeuwarden, leveren wij ook in andere plaatsen in Nederland allerlei soorten afvalcontainers!Container huren in Leeuwarden?

Onze container verhuur is elke dag actief en hierdoor kunnen wij snel uw container leveren. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Leeuwarden. Bovendien weet je bij ons waar je aan toe bent door onze goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers, zonder borg, huur of andere kosten. Lees hier meer over de voordelen van Superbak.Container bestellen in Leeuwarden?

Wil je een container huren in Leeuwarden? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.