Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Maastricht

Afvalcontainer huren in Maastricht

Heb je een afvalcontainer in Maastricht nodig? Dan ben jij bij Superbak aan het juiste adres. Je kan bij ons een afvalcontainer huren in Maastricht. En een afvalcontainer huren bij Superbak heeft veel voordelen. Ook kan je bij ons een Big Bag huren in Maastricht.

Verschillende soorten afval

Voor klussen in de tuin heb je een andere container nodig dan voor verbouwingen in het huis. Superbak levert allerlei soorten containers voor alle soroten afval. Zo kan je bij ons verschillende formaten containers bestellen of containers voor verschillende soorten afval zoals: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers, die we in Maastricht leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Maastricht?

Wij verhuren niet alleen in Maastricht maar leveren ook containers in veel andere plaatsen door heel Nederland. Wij leveren snel want onze container verhuur is elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt, leveren wij morgen de container bij jou in Maastricht! Bovendien betaal je bij ons geen extra kosten. Wij hanteren goedkope all-in prijzen voor al onze afvalcontainers, zorgen borg, huur of andere kosten!Container bestellen in Maastricht?

Wil je een container huren in Maastricht? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.