Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

389,95

359,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

269,95

251,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Nijmegen

Afvalcontainer huren in Nijmegen

Naast veel andere plaatsen in Nederland levert Superbak ook afvalcontainers in Nijmegen. Handig om te weten wanneer je nu aan het verbouwen bent of plannen hebt om binnenkort te gaan verbouwen. Je kan een afvalcontainer huren in Nijmegen of een Big Bag huren. Dus ga nu ook in Nijmegen voor je afvalcontainer naar Superbak!

Verschillende soorten afval en afvalcontainers

Wij leveren containers voor verschillende soorten afval, zoals: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Ook kan je bij ons verschillende soorten containers huren, bijvoorbeeld verschillende maten containers. Klik hieronder op jouw type afval, lees meer informatie en kom erachter welke bijpassende containers wij in Nijmegen leveren!

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Nijmegen?

Bij Superbak weet je wat je van tevoren precies wat je kwijt bent aan jouw afvalcontainer. Wij hanteren goedkope all-in prijzen voor onze afvalcontainers. Je betaalt geen borg, huur of andere onverwachte kosten! Bovendien leveren wij snel. Wanneer je vandaag een afvalcontainer bestelt, leveren wij morgen de container in al in Nijmegen! Lees hier meer over de voordelen van Superbak.Container bestellen in Nijmegen?

Wil je een container huren in Nijmegen? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak en het huren van een container in Nijmegen.