Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Purmerend

Afvalcontainer huren in Purmerend

Ben je aan het verbouwen in Purmerend of ga je klussen? Bestel dan ook in Purmerend je afvalcontainer bij Superbak. Je kan bij ons zowel een container als een Big Bag huren in Purmerend. En een container huren bij Superbak heeft veel voordelen. Wij bieden een snelle levering en een vaste lage all-in prijs voor al onze afvalcontainers!

Verschillende soorten afval

Je kan bij Superbak allerlei soorten afvalcontainers huren. Zo kan je verschillende formaten containers huren of containers voor verschillende soorten afval. Wij leveren bijvoorbeeld containers voor groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Lees hier meer over jouw type afval en kom erachter welke bijpassende containers wij in Purmerend leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Purmerend?

Bij Superbak ben je verzekerd van een snelle levering. Onze container verhuur is elke dag actief en aanvraag op het laatste moment is hierdoor geen probleem. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij de container morgen al bij jou in Purmerend. Bovendien weet je bij ons waar je aan toe bent met onze lage prijzen. Je betaalt geen borg, huur of andere kosten! Wij leveren afvalcontainers ook in andere plaatsen door heel Nederland.Container bestellen in Purmerend?

Wil je een container huren in Purmerend? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.