Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Tiel

Afvalcontainer huren in Tiel

Ook in Tiel kan je een afvalcontainer bij Superbak huren. Of je kan bij ons een Big Bag huren in Tiel. En huren bij Superbak heeft veel voordelen. Zo betaal je een lage prijs en leveren wij de afvalcontainer snel. Wanneer je aan het verbouwen bent in Tiel of je hebt plannen om te klussen, bestel dan je afvalcontainer bij Superbak!

Verschillende soorten afval

Je kan bij Superbak verschillende formaten afvalcontainers huren. Maar je kan ook allerlei soorten afvalcontainers bestellen voor verschillende soorten afval. Zo leveren wij containers voor groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers die we in Tiel leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Tiel?

Wij leveren snel en jij betaalt een lage prijs. Je staat bij ons niet voor onverwachte kosten zoals borg of huur. Wij werken met een goedkope all-in prijs voor alle afvalcontainers. Bovendien is onze container verhuur elke dag actief. Een snelle levering is dus geen probleem. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt, leveren wij morgen de container bij nog bij jou in Tiel! Wij leveren afvalcontainers ook in andere plaatsen door heel Nederland.Container bestellen in Tiel?

Wil je een container huren in Tiel? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak.