Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Tilburg

Afvalcontainer huren in Tilburg

Bestel nu ook in Tilburg je afvalcontainer bij Superbak! Ook kan je bij ons een Big Bag huren in Tilburg. Je kan bij ons verschillende formaten containers bestellen of afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Superbak heeft het allemaal!

Verschillende soorten afval

Je hebt een andere afvalcontainer nodig voor bouwafval dan voor groenafval. Maar wat voor afval je ook hebt, bij Superbak kan je de bijpassende container huren. Wij leveren allerlei verschillende soorten containers voor alle soorten afval, zoals: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Klik hieronder op jouw soort afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers die we in Tilburg leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Tilburg?

Een container huren bij Superbak betekent snel geleverd voor een lage prijs. Onze container verhuur is elke dag actief en hierdoor is een aanvraag op het laatste moment geen probleem. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Tilburg! Bovendien betaal je bij ons een vaste lage prijs. Superbakt werkt met goedkope all-in prijzen voor alle afvalcontainers. En wij leveren niet alleen containers in Tilburg. Superbak levert afvalcontainers ook in andere plaatsen door heel Nederland. Lees hier meer over de voordelen van Superbak.Container bestellen in Tilburg?

Wil je een container huren in Tilburg? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak en het huren van een container in Tilburg.