Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

389,95

359,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

269,95

251,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Rotterdam

Container huren in Rotterdam?

Gaat u klussen en heeft u een afvalcontainer nodig in Rotterdam? Geen probleem, want Superbak bezorgt simpel en snel je container in Rotterdam. Ook kan je bij ons terecht voor een Big Bag in Rotterdam. Kies eenvoudig het afval wat in de afvalcontainer gaat en de juiste maat container. Reken veilig af via iDEAL en de container wordt bezorgd op de door u gekozen datum.

Verschillende soorten afval

Je kan bij ons allerlei soorten afvalcontainers huren. Van kleine afvalcontainers tot grote en van containers van bouwafval tot afvalcontainers voor groenafval: Superbak heeft het allemaal! Je kan kortom verschillende formaten containers huren maar ook containers voor verschillende soorten afval. Zo zijn containers voor houtafval, puinafval of grofvuil ook geen probleem. Klik op de onderstaande soorten afval om meer informatie te krijgen over het afval en de bijpassende containers, die we in Rotterdam leveren.

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Rotterdam?

Bij ons betaal je een lage vaste prijs. Geen borg, huur of andere onverwachte kosten. Superbak werkt met goedkope all-in prijzen voor alle afvalcontainers! En wij leveren de containers snel. Onze container verhuur is elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Rotterdam. Wij leveren afvalcontainers naast Rotterdam ook in andere plaatsen door heel Nederland. Bovendien heeft een afvalcontainer huren bij Superbak nog meer voordelen.Container bestellen in Rotterdam?

Wil je een container huren in Rotterdam? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak en het huren van een goedkope container in Rotterdam.