Meer informatie

Onze meest verkochte container

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

399,95

379,95 all-in

Bestel
Meer informatie

Tip voor de kleine klus!

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

299,95

279,95 all-in

Bestel

  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, de volgende dag geleverd
  • Geen borg
  • Perfecte service

Container huren Utrecht

Afvalcontainer huren in Utrecht

Ben je aan het verbouwen of ga je klussen in Utrecht? Ook daar kan je bij Superbak een afvalcontainer huren. Bovendien kan je bij ons een Big Bag huren in Utrecht. Maak je dus geen zorgen, ook in Utrecht zorgen wij voor je afval. En aan het huren van containers bij Superbak zitten nog veel meer voordelen.

Verschillende soorten afval

Je kan bij Superbak allerlei soorten afvalcontainers huren voor allerlei soorten afval. Of je nu groenafval, grondafval, houtafval of grofvuil hebt. Superbak levert de bijpassende container! Ook puinafval en bouwafval of containers in verschillende formaten zijn geen probleem. Klik hieronder op jouw soort afval, lees meer informatie over het afval en kom erachter welke bijpassende container Superbak levert in Utrecht!

Bouwafval en sloopafval
Schoonpuin
Houtafval
Groenafval en tuinafval
Grondafval
DakafvalContainer huren in Utrecht?

Vergeten een afvalcontainer te bestellen? Aanvragen op het laatste moment zijn voor ons geen probleem. Onze container verhuur is namelijk elke dag actief. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt leveren wij morgen de container bij jou in Utrecht! Wij leveren afvalcontainers ook in andere plaatsen door heel Nederland. En je weet bij Superbak precies van tevoren wat je kwijt bent. Je betaalt bij ons een lage all-inclusive prijs en staat niet onverwachte kosten zoals borg en huur. Superbak is dus goedkoop en heeft een snelle service!Container bestellen in Utrecht?

Wil je een container huren in Utrecht? En hoe kan je een container bestellen? Lees meer over een afvalcontainer huren.Afvalverwerking

Het recyclen van jouw afval is een vak apart. Je kan er bij Superbak van uitgaan dat de afvalverwerking op een milieuverantwoorde en duurzame wijze gebeurt. Natuurlijk doen wij dit op basis van de wet- en regelgeving en hebben de partners waar wij mee werken alle vergunningen die daarvoor nodig zijn. Van al het afval dat wij inzamelen wordt ruim 87% gerecycled en hergebruikt. En dat is een erg hoog percentage als je bedenkt wat voor een soorten afval er allemaal bestaan, bijvoorbeeld: groenafval, grondafval, houtafval, bouwafval, puinafval of grofvuil. Een zeer effectieve afvalverwerking dus. Lees meer over de afvalverwerking bij Superbak en huren van een container in Utrecht.